Tietoa yrityksestäKiinteistönhuoltoyrityksemme on perustettu v. 1992. Toimimme pääosin Kankaanpään alueella perheyrityksenä. Työntekijöitä työllistämme omistajien lisäksi 3 hlöä + kausityöntekijät. Teemme hyvää yhteistyötä myös sähkö-, LVI- ja rakennusalan aliurakoitsijoiden kanssa.

Kohteisiin nimettävät kiinteistöhuoltomiehet ovat saaneet alalle koulutuksen ja lisäksi perehdytyksiä erilaisten uusien huoltoautomatiikkajärjestelmien hoitamiseen. Käytössämme ovat pitkään olleet erilaiset nettipohjaiset huoltojärjestelmät ja niiden vaatimat yhteydet ja laitteet. Työkokemus huoltotehtävistä ja erilaisten toimijoiden kanssa toimimisesta takaa asiantuntevat asiakassuhteet. Asiakkaat, tilaajat ja vuokralaiset ovat meille tärkeitä ja väkemme on palvelualtista ja motivoitunutta työhönsä.

Kiinteistönhuoltopalveluitamme käyttävät alueen useat liike- ja tehdaskiinteistöt , mm isot kauppaketjut, hoivakodit ja asuntoyhtiöt . Lisäksi teemme yhteistyötä Kankaanpään kaupungin ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa. Palveluihimme kuuluvat kattavien kiinteistönhuoltopalveluiden lisäksi myös mm. kaivinkonepalvelut ja erilaiset pihatyöt.

Kalustoa tällä hetkellä mm. pakettiautot 2 kpl pyöräkuormaajat 2 kpl alueauroilla, hiekottimilla, pesu-ja harjalaitteilla yms traktori kuormaajalla, polanneterällä, perävaunulla, auralla, hiekottimella kaivinkoneet 3 kpl, pyöräalustaiset 18 ja 13 tn, tela-alustainen 8 tn suurteholeikkuri ruohonleikkuu-ja keruulaite sekä pienlaitteet.

Huoltopäivystys Liputuspäivät 2016 Asuntoyhtiöiden vastuunjakotaulukko Facebook

Kankaanpään HUOLTOPOJAT Oy

Vähäkivijärventie 297
38700 Kankaanpää
huoltopojat@huoltopojat.fi
Luotettava kumppani
Kiinteistöhuoltopäivystys (24H)

0500 341 612
Sivujen toteutus - Street Media